sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Pentujen toka viikko

Pennut tänään jo kaksi viikkoa! Eilen vierailin jälleen pentulaatikon ääressä, ja yllätys yllätys, kun menin pentuhuoneeseen, niin kaksi pentusta oli karannut pentulaatikosta ensimmäistä kertaa...! Varsin päättäväistä menoa ottaen huomioon, että silmät olivat vasta hädin tuskin auenneet, ennemminkin vasta raollaan. Karkulaiset olivat Oitis ja Oota, ekana ja vikana syntyneet tytöt.

Pennut keskittyivät edelleen lähinnä syömiseen ja nukkumiseen. Kyllä ne sitten söivätkin! Pentulaatikossa ja sen ulkopuolella. Pojista toinen eli Oho painoi jo yli kilon, muut vielä jonkin verran vähemmän. Syömisen lisäksi ne olivat todistettavasti ruvenneet kakkaamaan itsenäisesti, hups! Biosensoroinnissa osa pennuista rimpuili selvästi enemmän kuin viikko sitten selällään oloa, mutta pyyhkeellä kaikki olivat melko paikallaan, toisin kuin viikko sitten.

Mamma voi hyvin ja lähti lenkille mielellään koko koiralauman kanssa. Tein pikkulenkin Tintin kanssa yksin vielä illalla, ja silloin oli jo kiire takaisin pentujen luo.

- Sari










4 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuva missä Tintti makaa selällään :D viikko vielä niin itsekin pääsen vihdoin näitä ihanuuksia tapaamaan (miten aika voikin tuntua niin pitkältä?). Saa nähdä miten paljon muutosta viikossa ehtii tapahtua ja miten paljon vauhtia on tullut lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tintti oli ensin kyljellään, mutta pennut nahistelivat sen verran, että Tintti kellahti selällään ja pennuilla oli hyvää tilaa syödä :) Enää vajaa viikko! Pennut taitavat kehittyä sinä aikana hurjaa vauhtia, kun parissakin päivässä muutokset ovat suuria!

      Poista
    2. On kyllä huikeaa tuo kehitys! Siis jotenkin se sinun edellinen video missä ovat Kipinän kanssa verrattuna siihen Markun tämän päiväiseen oikein korostaa muutosta :D vau! En malta odottaa! :D

      Poista